lauantai 5. syyskuuta 2015

Hengissä ollaan!

Moikka pitkästä aikaa!

Huomasin, että viimeisin postaus on kirjoitettu joskus maaliskuussa, joten luonnollisesti paljon on ehtinyt tapahtumaan sen jälkeen. Pitkästä aikaa sain myös kunnon kirjoitusinspiksen, joten kiva näpytellä jotain kuulumisia tännekin :)

Tänä keväänä minusta tuli siis ylioppilas. Kirjoitin tasan 4 ainetta, joista äikkä on suuri ylpeyden aiheeni: kohtalaisen vähällä lukemisella ja uskomattomalla tuurilla E! Kolme muuta, eli pitkä enkku, lyhyt matikka ja yhteiskuntaoppi oli sit lukematta B. Oon kyllä tosi tyytyväinen noihin arvosanoihin, ottaen huomioon miten vähän tein töitä minkään eteen. Keskiarvokin oli 7,4 , eli minun asteikolla todella hyvä!
No se arvosanoista. Juhlat oli joka tapauksessa kivat, vieraita oli juuri sopivasti ja päivästä jäi kaikinpuolin hyvä fiilis! :)


Kesän alkupuoliskosta en muista enää mitään, tuntuu et kaikki tapahtumat tuli vasta heinäkuussa. Silloin tein serkkujen kaa reissun Tallinnaan, ja vahdin siskon kaa ruotsinkielisiä koiria. Kohokohta tais kuitenkin olla Kuopio Rock siinä heinä-elokuun taitteessa. Olin vasta pari viikkoa sitten vaihtanu auton, joten piti keksiä jotain eeppistä uuden auton korkkaamiseks. No, päätettiin sit nukkua nämä festarit autossa! Ahdasta oli, mutta taatusti eeppistä. Tosin parin parkkiruudun päässä meillä oli seurana Hiace-naapurit, jotka oli ihan mukavia siihen asti kunnes alko ryyppääminen ja miehinen elämöinti. Harvinaisen rasittava seurata vierestä, kun porukka huutaa vittusaatanaperkelettä ilman minkäänlaista selitystä, ja sen jälkeen alkaa epämääräisen huudon ja hyvin härskin läpän täytteinen "veljellinen" paini. No, kukin tyylillään :D
Itse festareista jäi hyvä fiilis: perjantaina muutaman muuttujan seurauksena pääsin alueelle vasta myöhään illalla, joten sen päivän osalta tuli todistettua vain Santa Cruz ja Accept. Seuraavana päivänä tuli sit katsastettuu Turmion Kätilöt, Viikate, Haloo Helsinki! ja Children of Bodom. Ja siis. Toi Bodomin keikka oli kyl parasta ikinä. En oo varmaa ikinä ollu niin messis yhdelläkään keikalla, ja sen keikan jälkeen meni kyl tovi toipuu siit fiiliksestä. Kaverin löytyessä olo oli kuin humalaisella, vaikka olin ollu koko päivän selvinpäin. Bodomin keikan jälkeen lähdettiin siis ajamaan jo kotiin, sillä yks yö autossa sai riittää :D Aaagh, vitsi mitkä fiilikset tulee vieläki ku alkaa muistelee!


No se kesästä ja sen kohokohdista. Tällä hetkellä tilanne on se, et oon muuttanu Kuopioon. Syy muuttoon oli opiskelupaikan saaminen, mikä yllätti meikäläisen täysin! Pääsin siis opiskelemaan musiikkipedagogiksi, ja 4 vuotta olis nyt tarkotus viettää opiskellen :) Vähän jännittää miten iso työmäärä mulla on edessä, sillä tosi moni meidän luokkalaisista on jo valmiita muusikoita (käyneet toisen asteen koulutuksen muusikoksi). Ite oon vaan tällanen harrastelija, ja edellisistä teoriaopinnoistakin on vähintään se 6 vuotta aikaa :D

Joka tapauksessa oon tosi innoissani alkavasta syksystä, ja suurin työ taitaa olla kuitenkin se sosiaalisoituminen. En ikinä koe olleeni sellaisella luokalla, missä olis hyvä yhteishenki, joten on tosi outoa miten hyvä luokkahenki meillä on jo nyt, vaikken vielä tunne oikein ketään. Nyt kun itekki vielä ymmärtäis, että on ihan ok vaan änköä johonkin porukkaan juttelemaan niitä näitä, sillä täällä ei oikeasti kukaan häädä siitä pois :D Sellane asia on tosin yllättäny miten moni on jo ehtiny "verkostoitumaan" tai saamaan ylipäätään paljon sosiaalisia kontakteja, esimerkiks silloin, kun on opiskellu muusikoks samassa rakennuksessa. Et meitä ketkä tulee ei mistään ja tuntee ei ketään, on oikeesti aika vähän. Kai se on ruvettava käymään joka ikisissä opiskelijabileissä, et sais uusia kavereita :''D Ouu sääliksi käy jo valmiiks tyhjää lompakkoa :D

Mut siis tämmösiä kuulumisia täällä päin! Olis kiva tietää vieläkö mulla on yhtään lukijaa jäljellä, joten mitäs sinne päin kuuluu? :)

4 kommenttia:

 1. Minä täällä seurailen! Onnea paljon opiskelupaikasta ja tsemppiä Kuopioon! Toivottavasti viihdyt siellä ja kavereitakin tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Yllättävää ja mahtavaa tietää et säki oot eksyny mun blogiin joskus, tämä kun ei hirveästi ole ollut aktiivisena viime aikoina :D Piristyin tästä oudon paljon!

   Ja kiitoksia paljon! :) Ja samaa toivon itsekin, pitää vaan oikeasti ylittää itsensä sosiaalisoitumisessa, sillä jopa opo mainitsi hyvien kontaktien tärkeydestä ihan jo työelämän kannalta: toi ala kuitenkin niitä aloja missä hyvät suhteet kannattaa.

   Kiitos vielä kommentista! :)

   Poista
 2. Täällä toinen! Ja hirmu paljon onnea opiskelupaikasta Iida, siitä se sitten lähtee :) Ihan huippu juttu, että oot päässy. Itsellä ei napannut ekalla kerralla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Täällä oikeasti käy joku, mahtavaa! :D Ja iso kiitos, eiköhän tähän elämään täällä joskus totu :'D

   No toisella kertaa sitten! Ja voit lohduttautua sillä et ei kovin moni muukaan päässy! :D Tai en kyl tiedä väitteen oikeasta todenperäisyydestä, itellä jotenki vaa sellane mielikuva et ihan oudon monella on nyt välivuos edessä. Mutta kyllä se varmasti siitä, ainaki sulla on ollu noita hienoja reissuja ees jonkinlaisena elämän sisältönä! :) (t. instakyylä :D)

   Poista