keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Aikuisen naisen pikakuulumiset

WÄÄÄÄÄÄ INSSI HUOMENNA! Hirvee stressi ollut siitäkin viime aikoina, koska maanantaina ajo meni niin persiilleen ku vaan voi mennä. Onko keltään muulta autokoulun opettaja vaan lähteny autosta ja sanonu jäätävällä äänensävyllä et "Otappa vähän henkee ja yritä koota ajatuksia... tuntuu et sellanen olis nyt paikallaan."? Joka tapauksessa, sen jälkeen on ollut ihan vitunmoinen stressi tuosta inssistä ja tuntuu ettei se todellakaan mee ekalla läpi. Kohta pitäisi lähteä viimeiselle ajotunnille ja jännittää sekin. Mä haluan sen kortin! :(

On tässä positiivisiakin tapahtunut, nimittäin viime viikon torstaina saavutin täysikäisyyden! WOHOO!! Oli muuten maailman parhaat synttärit ikinä, ja näköjään sillä spontaanilla "tulkoot ne jotka pääsee ja kahtoo sitten mitä tehdään" -asenteella tulee paras lopputulos. Hauskaa oli, eikä överiksikään mennyt, vaikka aamulla peilistä katsoikin melkoinen mörkö :D

Edelleenkin olen sillä kannalla, et tästä kesästä tulee paras ikinä, sillä suunnitelmia (=rahanmenoa) on kertynyt niin paljon. Tiedossa olisi ainakin pari risteilyä ja autolla huristelua ties minne. Mut joo, tässä teille vielä biisi nautittavaksi, minun pikakuulumiset oli tässä!


2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon täysi-ikäisyyden saavuttamisesta! :)

  Ei inssiä kannata niin kamalasti stressata! Ajotunneilta varmasti ns. jäänyt selkärankaan se mihin autoa ajaessa kannattaa ja pitää kiinnittää huomiota. Päätä kannattaa kääntää reippaasti kaistaa vaihtaessa ja kuolleeseen kulmaan katsoessa sekä risteyksissä kääntyessä. Jos ei ensimmäisellä pääse läpi niin uskoisin, että toinen yrityskerta menee rauhallisemmin ja vielä paremmin. Inssin jälkeen kuitenkin annetaan aina palautetta ja jos tulee hylätty niin eihän se välttämättä huono juttu ole (tosin maksaa lisää.. :D)! Oppii sitten seuraavalla yrityskerralla kiinnittämään huomiota niiden asioiden korjaamiseen, jotka toivat hylätyn. Enkä siis nyt todellakaan yritä manata sulle hylättyä inssistä. :D Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia hurjasti onnitteluista ja tsempeistä! :)

   Ja joo suunnitelmat muuttuivatkin autokoulun osalta niin, että inssiä siirrettiin aamupäivään, jotta aamusta keretään ajamaan vielä yks lisätunti. Toivottavasti menisi paremmin kuin tänään. Ihan ärsyttää, kun tämä stressaaminen vie niin paljon keskittymiskykyä muualle. Oon muutenki tosi huono jännittämään ja kotiin tullessa väänsin vaan itkua ku tuntui etten minä vaan osaa ajaa ku aina tunnun unohtavan jotakin.

   JOS se hylätty tulee, niin toivon todella, et osaisin ottaa sen hyvin vastaan. Mut kunhan muistan just noita juttuja mitä sanoit, niin eiköhän se läpi mene. Ainakin toivon niin :)

   Poista