torstai 13. maaliskuuta 2014

Magnum Marc De Champagne Ice Cream ja muita kuulumisia

Kovasti teki mieli kirjoittaa tänne jo alkuviikosta, mutta jostain syystä koulun jälkeen olen ollut sen verran uninen, etten ole saanut valmiiksi kaavailemaani postausta. Eikä nytkään mennä siihen sen enempää, sillä ensin kerrataan kuulumisia.

Eilen olin Jennan luona yötä, ja olin ihan yllättynyt siitä, kuinka hyvältä tuntui olla jonkun luona yötä keskellä viikkoa. Väsymyskään ei iskenyt pahemmin päälle, tosin Jennasta en tiedä. Raukka oli jo käymässä nukkumaan, kun minä aloin selittää sille kaikenmaailman oleellisista ja epäoleellisista asioista. Siitä pisteet kuitenkin Jennalle, ettei se nukahtanut kesken mun selitysten, koska sekään ei ole enää harvinaista. Joka tapauksessa mulla oli tosi hauskaa ja kummasti kiroilukin lisääntyi reilusti yli sallitun eilisen aikana. Mitäs järkyttää meikäläistä niin hienoilla mustilla tv-tasoilla ja astioilla ♥_♥ Nyt myös tiedän, ettei mun enää ikinä anneta valita leffoja, nimittäin mun tehtäväks pistettiin lainata kirjastosta kaks leffaa ja molemmat leffat jätettiin kesken heti alussa :'D
Muutenkin eilen ja tänään on ollut kummallisen hyvä fiilis. Oon tosi ylpee itestäni, et sain otettua ensimmäisen askeleen kohti autokorttia, kun eilen kävin autokoululla kysymässä hintoja ym. alustavaa infoa. Ajattelin alottaa autokoulun tuossa kuukauden vaihtuessa, ja ai että mä odotan sitä päivää, kun pääsee ensimmäistä kertaa ajelemaan kortti taskussa >:)

Myöskin kesäkausi on virallisesti avattu, kun eilen kävin joutessani ostamassa jäätelön. Tänään kesäkausi piti kuitenkin aloittaa uudestaan, sillä menin kehumaan tuota jäätelöä Petralle sen verran intoa puhkuen, että koimme järkeväksi ottaa taktisen 15 minuutin myöhästymisen filosofian tunnilta ostaaksemme tuota ihanaa herkkua.


Kippis! (?)
Kyseessä on siis Magnumin samppanjajäätelö , jota ilmeisesti saa vain tänä vuonna, koska se on jokin 25-vuotis juhlajäätelö. Tuo pakkauskin suorastaan huuti ostamaan kyseisen tuotteen, vaikka usein inhoankin kaikkea kimaltavaa. Myös tuo maitosuklaakuorrute oli hopeoitu, mikä ainakin lisäsi tuotteen näyttävyyttä. Kaiken lisäksi itse samppanjajäätelö oli todella hyvää ja toimi tuon maitosuklaakuorrutteen kanssa erinomaisesti. 
Ite oon muutenkin sellainen jäätelönsyöjä, et vaikka tykkäänkin hirveästi jäätelöstä, on nuo tikuissa olevat jäätelöt usein kamalan ötläköitä (=liian makeita/imeliä). Joku kolmen suklaan toffeepalajäätelö menee juuri täydellisesti tuohon ötläkkä -kategoriaan. Tämä ei kuitenkaan ollut sellainen, ja voin vaan kuvitella kuinka pyöristyneessä kunnossa olen sitten syksyllä, kun paniikissa mätän noita koko kesän peläten ettei niitä saa enää ensi vuonna :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti