perjantai 26. heinäkuuta 2013

"Tulen palaamaan, tuleen palamaan."

Aloitetaas ihan turvallisuus asioilla. Nimittäin älkää menkö saunaan jos...

 • et ole syönyt kunnolla pitkään aikaan
 • sinulla ei ole juomista mukana
 • kännykästä on akku loppu
 • aiot saunoa pitkään ja olet yksin

Meinasin nimittäin pyörtyä. Lämmitin rantasaunan pitkästä aikaa ja en saanut edes päätä huuhdeltua loppuun, kun alkoi huippaamaan. Äkkiä saunasta pois ja kuistille hengittelemään. Silmissä sumeni ja en meinannut pystyssä pysyä. Hoipertelin etsimään puhelinta, josta loppuikin juuri sopivasti akku. Onneksi se elpyi sen verran, että sain soitettua iskälle, jonka käskin tuomaan juomista. Kädet tärisi ihan hulluna.

En ole ikinä pyörtynyt, joten tällainen lähellä käyvä tilanne on todella karmivaa. Nimittäin aina kun luulin tilanteen menevän ohi, silmissä sumeni uudelleen.

Iskän tuotua minut kotiin tankkasin itseni leivillä ja katsoin Pasiloita, josta tuo otsikkokin on. Ihan oikeasti, saan tästä kohta yliannostuksen. Ellen ole saanut jo... T. kaikki kaudet jännästi omistava

2 kommenttia:

 1. Hui, ei kuulosta hyvältä :( Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin!
  Voi että, mulla on vaan kaksi ekaa tuotantokautta tuosta Pasilasta, pitää varmaan viimeistään joulupukin kirjeessä toivoa noita kolmea muuta kautta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eipä tällaisia asioita tule pahemmin ajateltua saunaan lähtiessä :D ja niin, mahtava sarja kieltämättä! pakko oli kerätä kaikki ku ostin/sain lahjaksi niitä epämääräisessä järjestyksessä :D ja joulupukki on aina hyvä vaihtoehto ;)

   Poista